Klubbtidning - KABE Klubb Syds hemsida

Gå till innehållet

Huvudmeny

Klubbtidning

Om klubben

Kabe Klubb Syd är en märkesklubb för husvagns/husbilsägare!
Kabe Klubb Syd skickar ut sin klubbtidning 1 gång per år, och vi når ut till medlemmar i
Skåne, Blekinge, Halland, Småland och Danmark.

Tidningen trycks i A-5 format (vikt A-4)

Annonspriser:
Alternativ 1. Mittupplagan (Liggande A-4): *2000: - Inkl moms/Nr
Alternativ 2. Hel A-5 sida: *600: - Inkl moms/Nr
Alternativ 3. Halv A-5 sida (A-6): 400: - Inkl moms/Nr

Manusstopp är sista september. (Ederas december).                  

Nu kan ni även lägga upp reklam på klubbens hemsida!
(
www.kabeklubbsyd.se)      *600:- årsvis (ingår vid annons i tidningen om ni vill).   

 

        Volvo Husvagn


Det latinska ordet Volvo betyder "jag rullar" och bilmärket lever verkligen upp till det mottot nu efter att de efter flera decennier har fortsatt rullat ute på vägarna. Bilen kommer ursprungligen från Sverige men finns överallt i världen.
Förutom detta så hittar du också specifika detaljer som gör det enklare och roligare för dig som förare att köra deras bilar. Deras kärnvärden syns tydligt på tillverkaren att vara att de fokuserar klart och tydligt på kvalité, design, miljövänlighet och säkerhet. Volvo döpte tidigare sina bilar med tre siffror enligt mönstret modellfamilj, antal cylindrar och antal dörrar.
De är olika varianter och uppräknade versionerna kan betraktas som uppföljare till varandra, och samtliga av dessa modeller har i Sverige varit storsäljare hos bland annat barnfamiljer.
Barnsäkerheten i Volvo är jätte viktigt och har varit en vägledande princip på Volvo för sen. Volvo har varit modellen i utvecklingen av bakåtvända bilbarnstolar och har lanserat den första bältesstol i världen i 1978. Volvo fortsätter att utveckla nya lösningar och använder sin vet och expertis för att utveckla de säkraste bilarna. Det är en viktig del i Volvos vision om att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i en ny Volvobil från och med år 2020. Det kallas Vision 2020.
En stor del av Volvos bilar är kombivarianter. Den bil som kan betraktas som föregångare till dessa modeller är Volvo Duett, som idag anses vara något av en klassisk bilmodell. Volvo kombi har på många sätt blivit den klassiska svenska folkbilen, och på svenska vägar är dessa ett påtagligt inslag. Bilen är starkt och motorn har en stor kraft med diesel och med bensinmotorn.
Om du vill behålla livslängden på din Volvo så ska du till och från byta ut bildelar då allt slits med tid och användning. Priserna är låga, men företagen kompromissar aldrig på kvaliteten.
Då de vet hur viktigt det är med förstklassiga bilreservdelar som håller, är pålitliga och framförallt kompatibla och lätta att installera i din bil. Volvo är ett perfekt bil som kan optimalt dra en husvagn.

Reservdelar på bilen finns på online shop www.eurobildelar.se
Så du kan ta en titt i vår webshop!


Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn